Administratief bediende

Administratief bediende

Voor onze klant zijn we op zoek naar een administratief bediende.

  • Interim optie vast
  • Fulltime
  • Regio: Merelbeke
Functieomschrijving

Tot je verantwoordelijkheid horen twee grote taken: administratieve ondersteuning van werven (40%) in combinatie met de ondersteuning boekhouding (10%) en daarnaast ook de ondersteuning van preventieadviseurs (50%). 

Concrete taken:

  • Administratie ondersteuning
  • Inboeken aankoopfacturen
  • Opmaken toolboxen, risicoanalyses, kwaliteits- en veiligheidsplannen
  • opvolgen van arbeidsongevallen en beoordelingen van leveranciers. 
Functie-eisen
  • Je hebt een bachelor of master opleiding. 
  • Je kan goed overweg met Excel en PowerPoint. 
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je weg vinden in het Frans. 
  • Je hebt een sterke affiniteit met veiligheid, preventie en kwaliteit. 
  • Je werkt graag autonoom en hands on.
  • Je bent communicatief sterk en hebt een empathisch vermogen.


Aanbod
  • Een voltijdse tewerkstelling (40u/week), waardoor je recht hebt op 12 ADV dagen. 
  • Dynamisch team met oog voor opleiding en duurzaamheid. 
  • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen, bonussen, smartphone en laptop. 
  • Mogelijkheid tot een cafetariaplan waar je kan kiezen voor een bedrijfswagen, extra vakantiedagen...
  • Op termijn is 1 dag/week telewerk mogelijk. 



Meer informatie over deze vacature

Wat is mijn reistijd?