Expert in flexible & temporary staffing

Planet Group Interim & Recruitment is de expert in flexible & temporary staffing.

Planet Group Recruitment is gespecialiseerd in selectie, rekrutering en interim dienstverlening van hogere bedienden profielen.

Planet Group Interim zet in op een breed interim aanbod voor zowel de huidige als nieuwe klanten van de verschillende dochter bedrijven.

Als exclusieve werving- en selectiepartner voor heel wat klanten kunnen we je mooie loopbaan perspectieven bieden.

Geen nummers. Mensen!

Kandidaten zijn voor onze recruiters geen nummer. Wij behandelen hen dan ook met het allergrootste respect. We nodigen kandidaten pas uit voor een interview na een voorafgaande grondige screening. Zo verliezen we niemands kostbare tijd. Onze selectiegesprekken zijn psychologisch onderbouwd en zijn diepte interviews.

Deze aanpak wordt sterk gewaardeerd door zowel de kandidaten als de bedrijven die ons inschakelen. We selecteren uitsluitend sollicitanten die aan het verwachte profiel voldoen.

Onze onderscheidende aanpak rendeert, zo blijkt na 15 jaar. Steeds meer grote KMO’s en multinationale ondernemingen vertrouwen ons als vaste partner de werving en selectie van al hun vacatures toe. Eens klant bij Planet Group blijf je klant want we nemen onze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag?

CEO

Sam Baro

“Wij nemen deze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag!”

De Planet Group waarden

BETROKKENHEID

We smeden een band bij elke contact. De deur staat altijd open, voor klanten en medewerkers. Onze IT’ers voelen zich daardoor echt deel van IT-Planet. En die betrokkenheid uit zich in hun verantwoordelijkheidsgevoel om ‘hun’ project bij de klant te laten slagen.

RESPECT

Respect staat centraal in onze relatie met klanten en medewerkers. We vinden open communicatie en feedback belangrijk, gaan zorgvuldig om met onze beroepsethiek en houden rekening met wat voor iedereen fair aanvoelt.

AUTHENTICITEIT

Bij Planet Group streven we naar een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, waar eerlijkheid en oprechtheid worden gewaardeerd en gestimuleerd. Authentiek zijn gaat hand en in hand met transparante communicatie: we moedigen medewerkers aan om eerlijk en open te communiceren, zowel binnen het team als met klanten of sollicitanten. We zijn transparant in onze communicatie en besluitvorming, en we staan open voor nieuwe ideeën en verschillende perspectieven. Het nastreven van authentieke relaties, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties is essentieel voor ons.

VOLHARDING

We gaan resoluut voor lange-termijn-samenwerking en een continuïteit aan opdrachten. Vertrouwen geven en krijgen is cruciaal om projecten tot een goed einde te brengen. Door echt te luisteren naar elkaar, komen we tot duurzame werkmethodes die voor iedereen haalbaar zijn.

OPTIMISME

Een positieve ingesteldheid zorgt voor gedrevenheid en die continue gedrevenheid zorgt voor resultaat. We creëren een positieve werksfeer, door onze persoonlijke opvolging, ontwikkelkansen en leuke bedrijfsevents.

Onze kantoren