Expert in flexible & temporary staffing

Planet Group Interim & Recruitment is de expert in flexible & temporary staffing.

Planet Group Recruitment is gespecialiseerd in selectie, rekrutering en interim dienstverlening van hogere bedienden profielen.

Planet Group Interim zet in op een breed interim aanbod voor zowel de huidige als nieuwe klanten van de verschillende dochter bedrijven.

Als exclusieve werving- en selectiepartner voor heel wat klanten kunnen we je mooie loopbaan perspectieven bieden.

Geen nummers. Mensen!

Kandidaten zijn voor onze recruiters geen nummer. Wij behandelen hen dan ook met het allergrootste respect. We nodigen kandidaten pas uit voor een interview na een voorafgaande grondige screening. Zo verliezen we niemands kostbare tijd. Onze selectiegesprekken zijn psychologisch onderbouwd en zijn diepte interviews.

Deze aanpak wordt sterk gewaardeerd door zowel de kandidaten als de bedrijven die ons inschakelen. We selecteren uitsluitend sollicitanten die aan het verwachte profiel voldoen.

Onze onderscheidende aanpak rendeert, zo blijkt na 15 jaar. Steeds meer grote KMO’s en multinationale ondernemingen vertrouwen ons als vaste partner de werving en selectie van al hun vacatures toe. Eens klant bij Planet Group blijf je klant want we nemen onze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag?

CEO

Sam Baro

“Wij nemen deze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag!”

Onze kantoren